SPREMA SE BOMBA: Rajola NUDI ove igrače Juveu!

Kontroverzni menadžer ima navodni dogovor sa Juventusom oko dvojice igrača, ali želi da što pre to ozvaniči…

Italijanski mediji tvrde da je Rajola usmerio svoju dvojicu fudbalera ka Torinu. On je sa Nedvedom naime sve završio oko De Lihta, Holanđanin čeka, treba se dogovoriti sa Ajaksom koji podiže cenu jer su i Barselona i engleski klubovi u igri.

Juventus je bio spreman da plati 50 miliona evra za jednog od natalentovanijih štopera Evrope, da čak u januaru sve završi i onda ostavi De Lihta u Ajaksu još polusezonu.

Drugi transfer je Pogbin, on navodno ima obećanje svog menadžera da će ga odvesti iz Junajteda, ne želi da ostane u Engleskoj i nije problem jedino Murinjo. Pogba, prema informacijama iz italijanskih medija traži povratak u Juventus gde su mu prijatelji i gde ga svlačionica čeka raširenih ruku.

Šta će se desiti ostaje da vidimo, tek Juventus će morati da žrtvuje nekoliko igrača, da ponovo uloži ogroman novac kako bi doveo ova dva fudbalera i time praktično rešio sve probleme u prelaznom roku.

Oni blisko sarađuju sa Rajolom, njegovi igrači su im se uvek isplatili, uz to Nedved koji je glavni u sportskom sektoru je bio Rajolin klijent dok je igrao fudbal.

Ali, za ovaj tandem Rajolinih igrača biće potrebno sigurno blizu 200 miliona evra, neki eksperti za transfere smatraju da će Juventus, osim Benatije, Aleksa Sandra i Mandžukića, morati da proda i Dibalu, kako bi se domogao meta u prelaznom roku.

Osim Pogbe i De Lihta, cilj je i Manolas kako bi se potpuno renovirala štoperska linija, ali i Marselo iz Reala.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!