U STRAŠNOJ JE FORMI: Bivši vezista Zvezde REŠETA mreže!

Gol na drugom meču za redom. Breda stigla do drugog trijumfa i ostavila Groningen na poslednjoj poziciji Eredivizije.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Ilić upisao je drugi gol u dresu Brede za koju nastupa kao pozajmljen igrač Mančester sitija.

Srpski fudbaler pogodio je u pobedi Brede nad Heraklesom (2:1) i tako pomogao svom timu da zabeleži drugu pobedu u Erediviziji.

Ilić se „prošetao“ uz gol aut liniju i na kraju uspeo da pogodi protivničku mrežu, a njegov tim je na kraju osvojio važna tri boda u meču 11. kola holandskog prvenstva.

Recimo i to da je Luka Ilić na terenu proveo 58 minuta, a samo da minuta nakon što je napustio igru gosti su pravnali rezultat. Dva minuta pre kraja Te Verde je pogodio za trijumf Brede i tako izrastao u junaka utakmice.

PSV je ranije danas upisao minimalac u duelu sa Viteseom i tako zadržao maksimalan učinak, čime u Evropi može da se pohvali još samo Pari Sen Žermen (12-0).

„Kopljanici“ su na domaćem terenu savladali Viljem II (2:0) golovima Dolberga i De Jonga, a svih 90 minuta na terenu proveo je i naš Dušan Tadić.

Ajaks je tako izjednačio rekord iz sedamdesetih godina prošlog veka kada je na osam uzastopnih mečeva kao domaćin uspeo da odigra bez primljenog gola.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!