BARSA DOVODI VELIKO POJAČANJE: Spremili 222 MILIONA za NJEGA!?

Bliži se januar, a to znači…

Bliži se januar, a to znači mnogo „ekskluzivnih“ vesti o transferima fudbalera od kojih će se tek poneki ostvariti.

Mediji u Engleskoj već su počeli kampanju, pa je tako tabloid „Daily Star“ sa naznakom „ekskluzivno“ najavio da će Barselona platiti 200 miliona funti za golgetera Totenhema, Harija Kejna, a da će transfer biti realizovan narednog leta.

Koincidencija ili ne, tek ako biste po današnjem kursu preračunali funte u evre, suma koju Barsa navodno namerava da plati za Kejna (25) gotovo je identična onoj za koju je njegov vršnjak, Nejmar, otkupio ugovor i potpisao za Pari sen Žermen na leto 2017.

Brazilac je tada novcem koji je obezbedio francuski klub uplatio „izlaznu klauzulu“ od 222 miliona evra i otišao u Pariz.

Autor teksta podseća da Luis Suarez već ima 32 godine i da će „Blaugrana“ svakako morati da potraži novu zvezdu u špicu napada, kao i da problemi Totenhema sa renoviranjem „Vajt hart lejna“ znače i da svaka ponuda iznad 150 miliona funti neće biti olako shvaćena.

Potom, navodi se zaključak da su Nejmarov saigrač, Kilijan Mbape, zatim Antoan Grizman iz Atletiko Madrida, kao i Rišarlison iz Evertona takođe u vrhu liste želja Barselone.

Inače, Totenhem je u Primeru – ali u redove Real Madrida – prethodnih godina već slao velike zvezde poput Gareta Bejla i najboljeg fudbalera sveta za 2018. godinu, Luku Modrića.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!