BIVŠI FUDBALER ZVEZDE PROTIV “SVOJIH“: Parižane ČEKA PAKAO!

Francuz je uz Zvezdu protiv „svojih“.

Demijan Le Talek govorio je za francuske medije o mitu najvećeg srpskog stadiona. Štoper Monpeljea ostavio je dubok trag u Crvenoj zvezdi, pa se pred meč sa PSŽ-om njegova izjava traži u zemlji Petlova.

– Na stadionu je neverovatna atmosfera, ima mesta, ali niko ne želi da sedne i svi u glas pevaju. To je jedinstveno iskustvo. Možda nešto slično postoji samo u Turskoj. Navijači pale vatromete, baklje, dimne bombe. Toga, međutim, neće biti na evropskim mečevima. Parižani će biti iznenađeni prizorom. Navijači su veoma blizu, ali na sreću postoji atletska staza. Ta njihova fanatičnost je neponovljiva – naglasio je Demijan.

Sada već u svetu postoji mit o tunelu ispod severne tribine Marakane. Demijan je pokušao da to što bolje dočara.

– Živeo sam i igrao u Dortmundu. Ali atmosfera na Marakani je neuporediva. To je fantastično i zaista morate biti tamo da to razumete. Hodnik je preuređen od ulaska u ligu šampiona, zidovi su prešarani. Kada sam skoro bio tamo, bilo je prepuno grafita. tunel je dugačak, policoijaci stoje pored zida, jer se svašta tamo može dogoditi. Mislim da će biti zabavno i Paražanima – istakao je bivši štoper Crvene zvezde.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!