VREME JE ZA RASTANAK: Radnički OSTAJE BEZ trenera!?

Vreme je za rastanak.

Fudbaleri Radničkog su pobedom nad Spartakom osigurali drugo mesto na tabeli pred zimsku pauzu, a trener Nišlija Nenad Lalatović je nagovestio da verovatno neće voditi ekipu u drugom delu sezone.

-Verujem da će Radnički ovako nastaviti i na proleće, da će ostati drugi i da će u Kupu Srbije napasti prvi trofej u svojoj istoriji. Ja sam ovde šest meseci i za to vreme su se mnoge stvari promenile. Kada sam dogovorio angažman u Radničkom navijači me nisu želeli, u jednom momentu sam hteo da odustanem od dolaska u Niš, ali sam ipak došao i danas doživeo nešto o čemu svaki trener može da sanja, a to je da mu ceo stadion skandira ime i poručuje mu da ostane u klubu. Ovo je možda bila moja poslednja utakmica u Nišu kao trenera Radničkog.

Strateg Nišlija je potom nastavio.

– Meni ugovor ističe posle utakmice u Kruševcu protiv Napretka, imam ozbiljne ponude, neke su iz inostranstva i još nisam odlučio šta ću da radim. U svakom slučaju prvo ću sesti sa rukovodstvom Radničkog, jer želim da ovde završim započeti posao, ali još jednom ponavljam da postoje šanse da je ovo bio moj poslednji meč na Čairu- zaključio je Lalatović.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!