DANAS JE TAJ DAN: Na Rajku SPEKTAKL za kraj!

Crvena zvezda poslednju utakmicu ove polusezone na stadionu „Rajko Mitić“ igra protiv Pari Sen Žermena.

Poslednje kolo grupne faze Lige šampiona može da počne.

Crvena zvezde večeras dočekuje francuskog šampiona Pari Sen Žermen, oba tima su u igri, Parižani za prolazak u drugu fazu za šta im je potrebna pobeda ili nerešen rezultat, a Crvena zvezda za Ligu Evrope za šta im je potrebna pobeda u ovoj utakmici i poraz Liverpula u Liverpulu od Napolija.

Fudbaleri Crvene zvezde jedva čekaju da još jednom na svom stadionu pokažu svetu da mogu da se nose sa onim najjačim timovima, a PSŽ je svakako jedan od kandidata za osvajanje Lige šampiona.

Juče se na treningu moglo pretpostaviti u kom će sastavu Crvena zvezda igrati, izvesno je da će početi Filip Stojković na poziciji štopera jer je pored povređenog Savića nedovoljno oporavljen i Babić. Borjan je potpuno oporavljen i biće na golu, Jovančića i Jovičića očekujemo na sredini terena, Bena, Marina i Simića u ofanzivnom veznom redu, dok će Pavkov najverovatnije biti startni napadač.

Svi fudbaleri Crvene zvezde imaju i motiv više posle onog ubedljivog poraza u Parizu od 6:1.

Sa druge strane, neizvesno je da li će nastupiti Nejmar, najskuplji fubdaler ovog tima, koji je stigao u Beograd i koji je trenirao juče sa ekipom, ali koji je imao problema sa povredom u prethodnom periodu.

Zvezda već duže vreme nije primila gol na svom terenu u Evropi (poslednji put od Spartaka iz Trnave), vreme je da i Pari Sen Žermen položi oružje pred odbranom šampiona Srbije.

Počinje od 21 čas, PSŽ je apsolutni favorit, ali bili su i drugi na ovom stadionu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!