EKSPLOZIJA U ENGLESKOJ: Srbin u POSLEDNJOJ sekundi za pobedu!

Fulam još jednom nije uspeo da slavi, Totenhem neprijatno iznenadio.

Fulam je u 20. kolu Premijer lige dočekao Hadersfild, domaćin je bio daleko bolji rival, a to su materijalizovali tek u sudijskoj nadoknadi, na kraju zaslužena pobeda od 1:0 (0:0).

U prvom poluvremenu opipavanje snaga, najbolju priliku propustili su gosti u 35. minutu, kada je Riko uspeo da ukroti pokušaj Munijea glavom.

Otišlo se na odmor bez golova, Čejmbers je pripretio na startu nastavka, ali je tukao pored gola.

Džo Brajan preti u 59. minutu gostima, ali Lesl odlično interveniše, a samo četiri minuta kasnije Danac ponovo u centru pažnje. Ovoga puta je Brajan centrirao sa leve strane, Mitrović je tukao glavom, ali je golman „Terijera“ uspeo da sačuva mrežu.

U 70. minutu nova šansa za „Kotidžere“, Kamara je tukao iz dobre pozicije, ali je Lesl još jednom bio na visini zadatka.

A onda, 81. minut, penal za Fulam, Kamara uzima loptu odlučan da šutira, iako je dogovor bio da Mitrović izvede najstrožu kaznu. Srbin je na kraju ispao korektan, pustio je Francuza da šutira, a ovaj je promašio, tačnije Jonas Lesl ga je pročitao.

A onda, prvi minut nadoknade, Sesenjon proigrava Mitrovića u kontri, a bivši napadač Partizana postiže osmi gol ove sezone za 1:0 i velika tri boda. Obe situacije pogledajte OVDE.

Totenhem je dočekao Vulverhempton nakon dve utakmice u kojoj su postigli 11 golova, ali su im „Vukovi“ stali na kraj, gosti iz Birmingema su na „Vembliju“ slavili sa 1:3 (1:0).

Poveo je Totenhem sjajnim golom Harija Kejna u 22. minutu i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

Ipak, nakon nešto manje od pola časa igre u nastavku, Boli poravnava rezultata, da bi u 84. minutu Vulvsi došli do preokreta preko Himeneza.

Sve sumnje je tri minuta kasnije otklonio Elder Košta, povratnik u najviši rang je slavio u prestonici protiv „Pevaca“, koji su drugi na tabeli Premijer lige.

Pobednika nije bilo na „Vikaridžu“, gde je gostovao Njukasl, na kraju 1:1 (0:1).

Poveli su gosti preko Rondona u 29. minutu, da bi konačan rezultat u 82. minutu utakmice postavio Dukure, na asistenciju Deulofeua.

Brajton je iznenadio Everton, slavili su „Galebovi“ na „Ejmeksu“ sa 1:0 (0:0).

Gol odluke postigao je Lokadija u 59. minutu, Holanđanin je bio strelac i u minulom kolu protiv Arsenala.

Kardif je iznenadio Lester, tačnije surovo su ih kaznili za promašen penal, na kraju su Velšani slavili na „King Paueru“ sa 0:1 (0:0).

U prvom delu nije bilo golova, da bi nakon pola sata igre u nastavku „Lisice“ dobile penal.

Najstrožu kaznu izveo je Medison, ali je sjajni Eteridž pročitao njegovu nameru i sačuvao mrežu.

Kazna je stigla u drugom minutu nadoknade, kada je Kamarasa doneo pobedu „Plavim pticama“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!