GATUZO OTKRIO: Iguain se VRAĆA!?

Da li se sinoć konačno oporavio?

Ekipa Milana sinoć je konačno obradovala svoje navijače poobedom nad SPAL-om na “San Siru“ od 2:1, ali su “Rosoneri“ u finišu zahvaljujući golmanu Donarumi jedva uspeli da zadrže tu minimalnu prednost.

Pobeda je, ipak, ono što se piše, a ono što takođe veoma raduje trenera Đenara Gatuza jeste pogodak Gonzala Iguaina, koji je doneo pobedu Milanu i tako prekinuo dvomesečni period bez postignutog gola.
“On živi za golove, uvek je bio golgeter i zaista se borio da izađe iz tog negativnog perioda. Poraz od Juventusa, uz promašen penal i crveni karton… to je bio strašan udarac za njega.

Nadamo se da je sada probio tu mentalnu blokadu“, istakao je Gatuzo posle meča.

Svestan je da navijači i dalje nisu zadovoljni, ali…
“Dres Milana i istorija ovog kluba prirodno dovode do velikih očekivanja, uključujući i čelne ljude kluba, takođe i Leonarda i Paola Maldinija…

Ovaj tim može više iako u svojim redovima imamo mlade igrače kojima nedostaje iskustvo. Svaki put kada izgleda da možemo da napravimo korak napred, mi padamo i to je ono što moramo da poboljšamo.
Ja sam iskren. Svakoga danba gledamo jedni druge u oči s međusobnim uvažavanjem i to su elementi koji nam trebaju da rešimo ove stvari“, zaključio je Gatuzo.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!