HOĆE DA GA ZADRŽE: PORED svih tih PONUDA, da li MOGU!?

Plan je jasan da najbolji strelac ostane bar do leta, a onda da se zaradi i pronađe zamena i čeka se prvo prodaja veziste.

Najavio je HotSport pre nekoliko nedelja da Partizan ima nekoliko ponuda za Rikarda Gomeša i da su veoma dobre stigle iz Kine, Turske i Saudijske Arabije.

I sve su stavljene u fioku i pored kasnije interesovanja Dinama iz Kijeva pošto je, kako saznajemo, postignut dogovor da reprezentativac Zelenortskih ostvra nije na prodaju. Onda mora da se nađe drugi ‘izvor’ za finansiranje u narednim mesecima i pokušava se sa prodajom veziste Saše Zdjelara, ali nema još ništa sigurno na stolu rukovodstva Partizana.

Na tržištu su nuđeni i ostali igraći mada za sada nema konkretnih ponuda, a možda neka stigne tokom januara. Crno-beli treba da reše neka pitanja sa Zoranom Tošićem oko daljeg statusa, onda na listi se nalaze Nemanja G. Miletić, Bojan Ostojić, Miroslav Vulićević… Posla je dosta, a sutra treba da usledi sastanak sa šefom Zoranom Mirkovićem kada treba da budu poznati neki naredni koraci.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!