OGROMNE PONUDE: ŠEICI ponovo PAZARE na „Marakani“!?

Ponuda je na stolu.

Sjajnim partijama u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a potom i u samom elitnom takmičenju, veliki broj Zvezdinih fudbalera našao se na meti evropskih i svetskih klubova. Za Vujadina Savića odavno je zainteresovan turski Trabzon, Nenad Krstičić je odbio produženje ugovora zbog poziva grčkog AEK-a, pred odlaskom je i Branko Jovičić…

Poslednji u nizu igrača koji bi, zahvaljujući sjajnim partijama mogao da napusti stadion „Rajko Mitić“ je Miloš Degenek. Komandantu Zvezdine odbrane je samo šest meseci trebalo da uđe u srca Delija i partijama pokaže da nisu slučajno na Marakani insistirali prilikom njegovog dovođenja iz dalekog Japana.

U međuvremenu, neimenovani klub iz Saudijske Arabije iskazao je želju da reprezentativca Australije dovede u svoje redove. Prebogati Šeici spremni su da izdvoje 3.000.000 evra za defanzivca crveno-belih, a u klubu iz Ljutice Bogdana je da narednih dana odluči o sudbini sjajnog defanzivca.

U slučaju da kapiten Vujadin Savić napusti Zvezdu i pređe u turski Trabzon, koji se interesuje za njega, teško da će se na Marakani olako odreći i Milojevićevog čoveka od poverenja u zadnjoj liniji.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!