IGRANKA ZA KRAJ: Bajern MORA da PROBA!

Očekujte razigrani Bajern i keca uz tri i više golova

Nemci ulaze u sam finiš jesenjeg dela Bundeslige, a šampion Bajern, koji zaostaje za liderom Borusijom iz Dortmunda čak devet bodova, moraće na svom terenu protiv Lajpciga da juri pobedu kako bi održao korak i šanse za odbranu krune. Naruku mu ide Gosti, uprkos kvalitetu loše prolaze u Minhenu gde Bajern kao da žudi da im napuni mrežu, pa tako u dve utakmice od ulaska u Bundesligu nisu postigli ni gol. Bilo je 2:0 i 3:0 za Bavarce.

Deluje da je Niko Kovač konačno pronašao dobitnu kombinaciju posle nedelja turbulencija, a dobro će biti ako ne bude mnogo tumbao tim i oslonio se na proverene snage koje su zgromile Hanover pre nekoliko dana sa 4:0. Razigrani su konačno Levandovski, Gnabri, Kimih i ostali fudbaleri iz Minhena, što obećava još jednu dobru partiju na oproštaju od publike u 2018. godini.

Lajpcig, koji je pre nekoliko dana lako savladao Majnc sa 4:1, pokušaće da se odupre, ali bez povređenih Demea i Forzberga, pa i Slovenca Kampla, koji je pod znakom pitanja zbog povrede, to deluje kao nemoguća misija. Pride, ekipa Ralfa Ragnika ima četiri vezana poraza u gostima pa će Bavarcima idelano doći za popravljanje božićnog raspoloženja i opraštaj uz prasak.

Očekujte razigrani Bajern i keca uz tri i više golova.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!