KAPITEN CRVENO-BELIH MENJA SREDINU: PLAĆAJU ga na RATE!

Kapiten crveno-belih menja sredinu.

Posle Nenada Krstičića, još jedan Zvezdin član šampionske generacije napustiće Marakanu. Kao što se i najavljivalo, kapiten crveno-belih Vujadin Savić ponovo će se otisnuti u inostranstvo, tačnije u turski Trabzon, koji će na ime obeštećenja klubu iz Ljutice Bogdana platiti milion evra.

Turski mediji preneli su informaciju da je prelazak Savića u Trabzon indirektno potvrdio i predsednik ovog prvoligaša Ahmet Araoglu, najavivši da će u januarskom prelaznom roku biti još spektakularnih dolazaka.

Obzirom da popularnom Giški ugovor sa Zvezdom ističe za šest meseci, crveno-beli su napravili dobar posao, s tim što će Trabzon Savića isplatiti u 12 rata. Preciznije, Turci će srpskom šampionu na mesečnom nivou uplaćivati nešto preko 83.000 evra.

Kada se radi o Savićevoj plati, uz ugovor na tri godine, imaće primanja minimum od 1.500.000 evra za taj period. Prema turskim medijima, Vujadinova plata iznosiće 500.000 evra na godišnjem nivou, bez bonusa.

Dogovor Zvezde i Trabzona je postignut, a kako prenose turski mediji, učesnik Lige šampiona dao je pristanak i za način isplate obeštećenja. Sve to, ukoliko su informacije iz Tuske istinite.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!