VIDI KAO KOMPJUTER, PROTURA LOPTU GDE NIKO NE OČEKUJE: Biće BOLJI od Marina!

Generalni direktor Zvezde “ne želi da bude lažno skroman“…

Pred kraj godine, koja će u Zvezdinoj klupskoj istoriji biti upisana zlatnim slovima, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je govorio u intervjuu za “Novosti“ na više zanimljivih tema, a jedna od njih odnosila se i na Terzićevu sjajnu procenu kvaliteta Luke Jovića.

Podsetimo, dok je reprezentativni golgeter koji ove sezone blista u Bundesligi, u dresu Ajntrahta, kao tinejdžer bio član Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je bio taj koji ga je nazvao “srpskim Falkaom“.

Na tu njegovu izjavu je nedavno podsetila čak i španska “Marka“, zbog čega je Terzić još ponosniji.

“Da ne budem lažno skroman, 21 godinu selektiram i pravim tim. Imam taj božiji dar da prepoznam igrača kada drugi to ne vide.

Tako je bilo u OFK Beogradu sa Banetom Ivanovićem i Aleksandrom Kolarovom, koji su došli kao anonimni igrači.

Kada sam video Luku Jovića, odmah sam znao da će biti vrhunski igrač. Razlikovao se od ostalih po držanju tela, glave, po načinu na koji igra, kako skače…“, otkriva Terzić.

Ono što može da raduje navijače Crvene zvezde, to je da Terzić sličnu prognozu sada ima za 19-godišnjeg Veljka Nikolića!

“Ima takav osećaj za igru da vidi kao kompjuter, protura loptu gde niko ne očekuje. Poseduje nešto što ima Marko Marin. Međutim, u daljem razvoju jako je bitno i pitanje njegovog karaktera, mentaliteta, želje za uspehom, da budeš spartanac, spreman na odricanja…“, naglasio je Terzić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!