KO BI REKAO: Iz Bundes lige STIŽE u VEČITE!

Kreće nova trka.

Ne tako davno Gojko Kačar je bio među najtraženijim fudbalerima na evropskoj sceni. Igrama u dresu Herte, stigao je i do reprezentativnog dresa Srbije, a onda šest sezona nastupao za nemački HSV.

Od 2016. i odlaska iz Hamburgera, dugo je nekadašnji prvotimac Vojvodine tragao za starom formom. Kratko se zadržao u japanskoj Cereco Osaki, da bi se potom vratio u Nemačku i potpisao za Augzburg.

Dvogodišnje učešće u Bundesligi zamenio je prošlog leta, potpisom za Anortozis, međutim, posle samo šest meseci uprava višestrukog šampiona Kipra odlučila je da raskine ugovor sa Srbinom.

Kačar je postao prekobrojan u Anortozisu, trener više ne računa na njega, pa obe strane traže najbolje rešenje za prevremeni prekid saradnje.

Sa 31 godinom, rođeni Novosađanin nije rekao poslednju. Još ranije šuškalo se o njegovom povratku u Superligu, pominjao se novi potpis za Vojvodinu, doku su se za Gojkove usluge interesovali Crvena zvezda i Partizan.

Sada je ponovo slobodan kao ptica na grani, možda je to prilika za Večite da krenu u novi napad na bivšeg reprezentativca Srbije.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!