NAJNOVIJA VEST: Zvezda SAZNALA odluku UEFE!

Shvaćeno je da ne postoje nikakvi dokazi osim nepotvrđenih informacija i insinuacija

Francuski ugledni medij „Le Mond“, čiji je novinar baš danas demonstrativno napustio konferenciju Vladana Milojevića kada je srpski trener odbio da komentariše priče francuskih medija da je navodno prvi meč PSŽ-a i Crvene zvezde bio namešten, objavio je da je obustavljena istraga povodom tih nedokazanih optužbi.

Dva meseca nakon što je „L’Ekip“ posle susreta u Parizu šokirao svet naslovnicom da je utakmica francuskog i srpskog tima bila nameštena, posle čega je UEFA naredila istragu, a pokrenulo je svoju ličnu istragu i francusko državno tužilaštvo, kao i da se sastao sa gazdom PSŽ-a Naserom El Kelaifijem, sve je obustavljeno.

Podsećamo da je „L’Ekip“ tvrdio da je neimenovani čelnik Zvezde putem više kanala uplatio 5 miliona evra da će srpski tim izgubiti sa pet razlike i da je dobijeni novac trebalo da pokupi u jednom elitnom lokalu u Parizu.

Međutim, nakon što je shvaćeno da nikakvih konkretnih dokaza nema, osim nepotvrđenih informacija i rezultata utakmice, odlučeno je da se istraga obustavi.

Iz redova srpskog šampiona su odmah poručili da nemaju šta da kriju i da su spremni da daju izjave u policiji i da svedoče, a ujedno su angažovali i uglednu advokatsku firmu u francuskoj da ih zastupa u čitavom slučaju.

– Želim da čujem koje ljude francuska policija želi da ispita i sledećeg dana ću otići u Paris. Želim da se ova stvar reši što pre kako bi se očistilo ime Crvene zvezde – rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić za francuski list.

U međuvremenu, klub iz Ljutice Bogdana je podneo tužbu protiv „L’Ekipa“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!