HENDIKEP ZA ZVEZDU: On IPAK ne igra SUTRA!

Crvena zvezda u utorak dočekuje šampiona Francuske (21).

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak (21) igraju meč šestog kola Lige šampiona protiv Pari sen Žermena, lišeni pomoći povređenog kapitena Vujadina Savića i suspendovanog veziste Nenada Krstičića, koji odrađuje kaznu od tri žuta kartona.

To je nateralo šefa stručnog štaba srpskog šampiona Vladana Milojevića da napravi određene korekcije u timu, pa se očekuje da standardnog štopera i komandanta Zvezdine odbrane u zadnjoj liniji nasledi Srđan Babić.

Ne bi bilo iznenađenje ni da umesto pojačanja iz Real Sosijedada, na štopersku poziciju pređe Filip Stojković, a na bok ode Marko Gobeljić, kao što je bio slučaj protiv Kruševljana.

Na Krstičićevoj poziciji je nešto jasnija situacija, pošto će na njegovo mesto „uskočiti“ sve bolji Dušan Jovičić, dok bi jedina dilema Milojevića mogla da bude da li da poverenje od prvog minuta ukaže junaku pobede nad Napretkom Veljku Simiću ili krene na Parižane sa Lorncom Ebisilijom.

Verovatni sastav Zvezde, izgledao bi ovako: Borjan – Stojković, Degenek, Babić, Rodić – Jovičić, Jovančić – Ben, Marin, Simić (Ebisilio) – Pavkov.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!