OGLASILA SE I ONA: Delije PAŽLJIVO slušajte!

Ranije danas Tatjana je „objasnila“ francuskom novinaru koji je povod konferencije na stadionu „Rajko Mitić“, a večeras je imala poruku i za navijače Crvene zvezde.

Članica PR tima FK Crvena zvezda Tatjana Šaljković sprečila je ranije danas francuskog novinara da provokantnim pitanjem odvede konferenciju Vladana Milojevića u neželjenom pravcu.

Na pitanje vezano za navodnu nameštaljku sa Pari Sen Žermenom Tatjana je dala odgovor umesto Vladana Milojevića, pa je novinar „Le Monda“ u znak protesta napustio konferenciju.

Večeras se Zvezdina voditeljka našla na novom zadatku. Ovoga puta morala je da objasni navijačima kako da koriste nove kapije instalirane na zapadnoj i istočnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“.

Radi se o takozvanim „češljevima“ koji su u zapadnoj Evropi u upotrebi godinama unazad, a Crvena zvezda ih je postavila na svom stadionu u sklopu procesa rekonstrukcije fudbalskog zdanja u Ljutice Bogdana.

Zvezda je zbog novog načina ulaska na zapadnu i istočnu tribinu pozvala navijače da ranije dođu na stadion, a evo kako se koriste nove kapije na „Marakani“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!