NEVEROVATNO: Došao kao BOMBA a sad IDE u Napredak!?

Na Marakani nisu raspoloženi za takav aranžman

Došao je kao velika želja sportskog sektora, posle gotovo jednogodišnje potere, ali Milan Jevtović tokom prvih šest meseci mandata na Marakani nije uspeo da se izbori za minutažu. Nekadašnji član Rozenbroga odigrao je svega osam prvenstvenih mečeva i postigao dva gola, ali daleko od toga da je Vladan Milojević precrtao iz svih daljih planova. Brzonogi krilni igrač imaće šansu tokom narednih priprema da se izbori za status i pokuša da se vrati na nivo tokom kojeg je žario i palio na terenima širom Skandinavije.

O tome da sportski sektor Crvene zvezde ozbiljno razmišlja o Milanu Jevtoviću govori i naredna vest. Prema saznanjima MOZZART Sporta trener kruševačkog Napretka Milorad Kosanović imao je veliku želju da u Lazarev grad dovede brzononogog krilnog fudbalera. Oni su sarađivali u Borcu, bili su deo ekipe koja je Crvenoj zvezdi u novembru 2016. godine spakovala pet golova na Marakani. Kako se može čuti Kosanović je zvao telefonom Jevtovića i saopštio mu da bi u Kruševacu imao veliku priliku da se vrati u ritam kroz kontinuitet utakmica.

Naravno, na Marakani su odbacili takvu mogućnost. Prosto veruju da će kum Branka Jovičića sačekati svojih pet minuta u Ljutice Bogdana. Tim pre što se očekuje nešto manja konkurencija na krilnim pozicijama tokom proleća. Zvezdu je već napustio Nemanja Milić, očekuje se da put inostranstva krene i Slavoljub Srnić. Takođe, još je nezivestan status Brazilca Kafua.

Ni sam Jevtović nije bio raspoložen za seledibu u Kruševac. I pored toga što je imao slabih šest meseci reč je o igraču koji ima ime u Skandinaviji. Ako bi odlazio sa Marakane to bi bio njegov pravac. Ali sve govori da se to neće desiti u zimskom prelaznom roku.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!