NEVEROVATNO: On ODLAZI iz Real Madrida!?

Španac je izgubio strpljenje.

Španski reprezentativac Isko je u nemilosti trenera Reala Santijaga Solari, oporavio se od povrede, ali i dalje ne dobija šansu u startnih 11.

Sada je Argentinac počeo da daje priliku i mladon Ljorenteu, što dodatno ugrožava Iskovu poziciju u ekipi, iako ne igraju na istom mestu, jasno je da se ulaskom novih igrača u rotaciju u veznom redu svima proporcionalno smanjuje minutaža.

Zbog svega, puno se govorilo o njegovoj sudbini na „Santijago Bernabeu“, poznato je da njegove kvalitete ceni veliki broj trenera širom Evrope i rado bi ga videli u svojim timovima.

Sada je španski novinar Eduardo Inda ekskluzivno izjavio da je Isko spreman da promeni sredinu i to već u januaru.

On je navodno to rekao jednom svom saigraču i rešen je da ukoliko Siti pošalje ponudu za njegove usluge u narednom prelaznom roku, napusti redove madridskog Reala.

Dakle, izgleda da je Isko svestan da bi se dobro uklopio kod Pepa Gvardiole u Premijer ligi, voljan je da mu se pridruži u Mančesteru, sada je na potezu uprava „Građana“, koja mora da pošalje adekvatnu ponudu na „Bernabeu“ za njegove usluge.

Podsetimo da je njegova otpusna klauzula teška 700 miliona evra, u Realu su izjavljivali da Isko može da ide ako neko plati tu cifru, ali bi na insistiranje igrača mogli da promene mišljenje.

U svakom slučaju, ponuda Sitija mora biti izdašna, videćemo da li je Gvardiola spreman za nekakvu vrstu trampe, nije tajna da Real već neko vreme prati Rahima Sterlinga.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!