SVI PRIČAJU O NJEMU: Srbin se OBRUKAO ovim GESTOM!

Dileta Leota se potrudila da bude glavna zvezda večeri na dodeli nagrada

Dok su oči javnosti bile uglavnom uprte ka Parizu gde je Luka Modrić dobio prestižnu nagradu – Zlatna lopta „Frans fudbala“ kao najbolji igrač sve za 2018. godinu, istovremeno su i u Italiji birani najbolji pojedinci za prethodnu sezonu u Seriji A.

Među dobitnicima nagrada na gala svečanosti u Milanu bio je i naš Sergej Milinković Savić koji je izabran u idealni tim „Kalča“ za prethodnu sezonu.

Zajedno sa njim odabrani su još Alison, Kanselo, Kjelini, Kulibali, Sandro, Naingolan, Pjanić, Milinković Savić, Dibala, Ikardi, Imobile.

Kada je reč o pojedinačnim priznanjima najveći dobitnik je kapiten Intera Mauro Ikardi koji je izabran za najboljeg igrača, dok je Alison Beker najbolji golman.

Nagrade za takoreći životno delo otišle su u ruke legendi i svežih penzionera – Frančeska Totija i Andree Pirla.

Ipak, apsolutno svu pažnju javnosti, ali i prisutnih na gala događaju je pokupila voditeljka Dileta Leota koja je bila apsolutno glavna zvezda večeri i zbog stajlinga i zbog izgleda.

Svi su joj udeljivali komplimente, italijanski mediji su brujali o njenom dekolteu, a i našem Sergeju Milinkoviću Saviću je bilo vrlo teško da skloni pogled s nje i njenih fotografija što je vidljivo i na slici ispod.

View this post on Instagram

The eyes chico, they never lie !

A post shared by @ ballers1818 on

Inače, Dileta Leota je postala poznata svetskoj javnosti kada joj je hakovan telefon i eksplicitne fotografije su procurele na internetu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!