ODLUČNI U NAMERI: Ne žale EVRE za Zvezdinog fudbalera!

Odlučni u nameri.

Zahvaljujući sjajnim partijama u dresu Crvene zvezde, Miloš Degenek je doživeo potpunu afirmaciju u prethodnih šest meseci na stadionu „Rajko Mitić“. Australijski reprezentativac stigao je iz Jokohame, posle SP u Rusiji, i odmah postao nezamenjiva karika u mašineriji Vladana Milojevića.

Odlične igre štopera srpskog šampiona nisu promakle ni čelnicima Al Hilala. Najbogatiji klub Saudijske Arabije odlučan je da kupi Zvezdinog defanzivca i đeici su poslali ponudu na Marakanu u iznosu od 3.000.000 evra!

Čelnici crveno-belih žele sa Degenekom da izbore još jedan ulazak u Ligu šampiona, iako su ga iz Jokohame doveli za „samo“ 200.000 evropskih novčanica. Al Hilal je trenutno na prvoj poziciji prvenstva Saudijske Arabije i namerava da se pojača, ukoliko izbori plasman u isto takmičenje na tlu Azije.

Kako „Žurnal“ prenosi, trener Al Hilala je Portugalac Žezus, a prva zvezda nekadašnji igrač Liona Gomis, šef struke tima iz Arabije želi Degeneka da upari u tandemu sa iskusnim Botijom, koga je nedavno hteo i srpski prvak, ali je Španac odlučio da iz Olimpijakosa pređe u ovaj klub.

Zvezdin štoper je, za razliku od ostalih saigrača, mnogo ranije završio odmor, pošto je morao da se odazove pozivu nacionalnog tima Kengura, koji su počeli pripreme za učešće na Azijskom kupu (od 5. januara – 1. februara) u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Na potezu je rukovodstvo šampiona Superlige. Štoper bi za ugovor u Al Hilalu dobio mnogo veća primanja nego u Ljutice Bogdana, ali njegova velika želja je da sa Crvenom zvezdom osvoji titulu u Srbiji, pa tek onda otisne se u inostranstvo.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!