ORLOVI NA ISPITU: U par dana TRI meča protiv OVIH reprezentacija!

Nećemo dugo čekati na novi izlazak na scenu naših reprezentativaca.

Znate već, od marta naredne godine startuju kvalifikacije za EURO 2020, reprezentacija Srbije takmičiće se sa selekcijama Portugala, Ukrajine, Litvanije i Luksemburga u okviru Grupe B, a raspored odigravanja mečeva možete da pogledate OVDE.

Ali, prema poslednjim informacijama, “Orlovi“ će se ponovo okupiti već krajem januara, kada bi trebalo da odigraju tri prijateljske utakmice.

Cilj tih mečeva, naravno, biće ukazivanje prilike i nekim novim igračima da se nametnu selektoru Krstajiću pred start kvalifikacija za EP, ali ono što je najzanimljivije u celoj priči jesu imena protivnika koji će se suprotstaviti reprezentaciji Srbije za nešto više od mesec dana.

Naime, kako je danas otkrio “Srpski telegraf“’, “Orlove“ će testirati selekcije Jamajke, Barbadosa i Trinidada i Tobaga. Prve dve utakmice igraće se krajem januara, a duel sa Trinidadom i Tobagom predviđen je za 2. februar.

Reprezentacija Srbije, naravno, biće gost u ovim mečevima, a domaćini će snositi sve troškove puta, smeštaja i treninga.

Pomenuti izvor takođe navodi da je FSS imao mnogo ponuda za odigravanje prijateljskih utakmica, ali iz nekog razloga je procenjeno da je ova turneja najbolji izbor.

Naravno, uskoro očekujemo i zvaničnu potvrdu ovih informacija .

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!