OVO ĆE ZABOLETI MURINJA: Njegova ŽELJA tek sad STIŽE u Junajted!

Visoki funkcioner Junajteda napravio spisak za kupovinu u januaru, ovaj fudbaler je na vrhu liste.

Mančester junajted je juče otpustio Žozea Murinja, odlučili su da okrenu novi list, platili su „Posebnom“ 30 miliona evra da ide, a kao privremena zamena angažovan je legedarni napadač kluba sa „Old Traforda“ Ole Gunar Solskjer.

Norvežanin je danas i zvanično postavljen na novu funkciju, a već su krenule i spekulacije o tome ko bi mogao da mu pomogne da od januara ostvari što bolje rezultate sa „Đavolima“.

Navodno je Ed Vudvord sastavio listu želja i pre nego što je otpustio Murinja, odlazak Portugalca neće promeniti njegove planove, pa bi tako Solskjer mogao da dobije i jedno veliko pojačanje iz Juventusa.

Naime, velika želja kluba sa „Old Traforda“ je krilni fudbaler „Stare dame“ Daglas Košta.

Bivši fudbaler Šahtjora i minhenskog Bajerna je od dolaska Kristijana Ronalda u Torino, pao u drugi plan, pa se sve češće govori o njegovom potencijalnom odlasku.

Murinjo je još od leta minule godine jasno stavio upravi do znanja da mu je potrebno desno krilo, on je priželjkivao Perišića iz Intera, koji može da igra na obe strane, a sada će, po njegovom odlasku iz kluba, uprava Junajteda konačno pokušati da ojača problematičnu poziciju i to na sjajan način, dovođenjem Košte.

Brazilac će biti prioritet Junajteda tokom zimskog prelaznog roka, ove sezone je u dresu „Bjankonera“ upisao 11 nastupa u Seriji A, ali čak osam sa klupe, dok je u Ligi šampiona jednom bio starter, u tri navrata je ulazio sa klupe. Još uvek nije upisao gol, ali ni asistenciju u tekućoj sezoni.

Juventus je za njegove usluge Bajernu platio ukupno 46 miliona evra, videćemo dali su spremni da ga prodaju i ako jesu, za koji novac.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!