ŠOK: Meč između Galatasaraja i Zvezde PREKINUT!

Pratite meč iz dvorane „Sinan Erdem“ na našem portalu

Košarkaši Crvene zvezde igraju poslednji meč prve runde Evrokupa, u okviru grupe C, rival je Galatasaraj u hali „Sinan Erdem“.

Zvezda je, kao što je poznato, izborila plasman u drugi krug, tamo će joj rivali, najverovatnije, biti Valensija i Unikaha, i Limož ili Tofaš, i to pod uslovom da Beograđani ostanu na trećem mestu.

Pad na poziciju ispod moguć je samo uz ubedljiv poraz ekipe Milana Tomića, i ubedljivu pobedu Ulma protiv Breše.

TOK MEČA

2/4 – 42:49

18. minut – Sjajan period igre Zvezde, efikasan i potentan! Simanić i Beron su zasuli trojkama koš turskog tima, a seriju nastavio Lazić – 38:45.

16. minut – Vezali su trojke Simanić, pa Beron, Zvezda vodi, ali Galata prati – 35:36. Efikasna, dopadljiva igra u „Sinan Erdenu“.

12. minut – Preokrenula je Zvezda, pogodlili su Cirbes, potom i Nenadić floterom, uzvratio je Arapovič, uz faul nemačkog centra. Rezultat je 29:30.

1/4

10. minut – Najdžel Hejs je u elementu, njegovih 12 poena, Galata vodi 26:22… Reglend je sa šest poena najefikasniji kod zvezde, Reglend ima 5.

6. minut – Rasterećeno igraju i jedni drugi, gotovo kao na treningu, pogađaju se šutevi u visokim procentima. Već je 20:18. Beron je pogodio za tri, na drugoj strani Arar ubacio „bez koske“, a Reglend lagano došao do svojih novih poena.

3. minut – Boriša Simanić je ponovo u startnoj petorci, odlično se snalazi Zvezdin krilni košarkaš – ubacio je prvih pet poena za goste. Rezultaska klackalica je „na snazi“ u povoju meča. Odžo je počeo meč, u igri je i Kešelj koji je zamenio Simanića. Galatasaraj vodi 10:9.

Evrokup, Grupa C

Utorak

Andora – Monako 87:80

Sreda

Galatasaraj – Crvena zvezda 18
Breša – Ulm 20:30

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!