PECNUO GA I ON: Niko GA ne CENI!?

Nema dlake na jeziku.

Dijego Simeone nije bio nimalo srećan kada je Luka Modrić dobio Zlatnu loptu. Predvodio je kapanju u kojoj je po njemu to laskavo priznanje moralo pripasti njegovom pulenu Antoanu Grizmanu.

– Igrati u Atletiku otežava dolazak do nagrada, jer smo u istoriji uvik morali duplo više raditi kako bismo se približili nekim važnijim klubovima – teorija je argentinskog trenera prema kojoj je Grizman startovao sa teže pozicije od Modrića.

 

Na pitanje novinara da li se igrači Atletika cene premalo, on je bocnuo gradskog rivala iz kojeg dolazi najbolji fudbaler sveta.

– Nasmejali ste me jer želite da kažem ono što već znate. Kurtoa ode u Real i odjednom postane najbolji golman na svetu, a kad je bio kod nas, nagradu je dobio Kejlor Navas. Ima stvari koje nemaju smisla. U ovom svetu fudbala moraš znati gde si i što te čeka i onda je lakše živeti – istakao je strateg Atletika.

Naravno, čestitao je Modriću, ali nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je nagrada otišla u ruke Hrvata.

Kad je Grizman u pitanju, na njegovom mestu bih bio sretan. Osvojio je Svetsko prvenstvo i to je jako teško uraditi. Nakon toga satko može odlučiti i izabrati ono što misli da je prikladno. Čestitam Modriću, definitivno je imao veliku sezonu, no za mene su najbolji bili Varanea i Grizman – naglasio je Čolo Simeone.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!