RAZOČARANI: Arsenal IZBACUJE zvezdu TIMA!?

Razočarani ponašanjem, Emeri nije Venger, ima li izlaza u ovoj situaciji?

Već smo pisali, za razliku od Vengera, Emeri nema visoko mišljenje o Ozilu, smatra da je on igrač koji konstitucijom, ali i voljnim momentom nema neku posebnu vrednost u njegovoj viziji Arsenala.

Zvanično, Nemac je povređen, ali i da nije, sedeo bi na klupi, pogotovo u derbi mečevima.

Kažu da je njegovo strpljenje pri kraju, uz to, velika primanja koja ima sprečavaju ga da nađe klub.

Arsenal je spreman da ga proda za oko 30 miliona evra, ili manje, u januaru, čak bi pristali i na pozajmicu sa pravom otkupa, ako neko može da plati ogromna primanja plejmejkera.

Naime, Ozil je potpisao novi ugovor koji je oko 17 miliona evra, to ne može da dobije nigde.

Zainteresovan je Inter, Spaleti veruje da bi Ozilova kreativnost mnogo značila timu, novi predsednik Žang, sin vlasnika „Suninga“ ima odrešene ruke, ne mora da traži dopust od oca, odnosno kompanije da troši novac, pa sada odmerava opcije.

Jasno, Ozil bi morao da se odrekne velike plate, a Inter bi verovatno ponudio nekog igrača, moguće i Perišića u razmenu, no, za sada je to na dugom štapu.

U Arsenalu su razočarani Ozilovim ponašanjem i bezvoljnošću na treninzima, Emeri je jasan, on neće popustiti, a to što je Ozil sa klincima učestvovao u zabavi u klubu i uzimanju nitrius oksida, odnosno „gasa za smejanje“ koji nije nelegalan, je dodatno razočaralo španskog trenera.

On smatra da Ozil treba da bude uzor, a ne da se ponaša kao 20-godišnjaci u klubu.

I dalje, postoji nada da bi neki od turskih klubova mogao da kupi Ozila, čak uz asistenciju Erdogana, ali priče o odlasku u domovinu svojih predaka, su utihnule tokom leta…

Postoji i opcija da prilikom odlaska, Arsenal isplati odštetu Ozilu, kako bi sačuvao novac namenjen za njegovu platu, ali poslednju reč imaće Nemac…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!