TRANSFER BOMBA: Murinju potrebna POMOĆ najvećeg RIVALA!?

Izgleda da će bord Junajteda odobriti transfer, ali pre toga Liverpul mora da odradi posao…

Izgleda da je Junajted dobio odgovor.

Naime, njihova ponuda od 90 miliona evra za Kalidu Kulibalija je odbijena, ali bi za dvadesetak miliona više Napoli razmislio, pogotovo ako ostanu bez plasmana u top 16 Lige šampiona.

Naime, u tom slučaju bi De Laurentis bio otvoreniji za prodaju igrača, jer u prvenstvu teško da može da se juri sa Juventusom, a dobio bi ogromni novac da pojača tim na leto i baci rukavicu šampionu.

Anćelotijev Napoli nije projekat od jedne sezone, plan je vrlo jasan, ovo je tranziciona godina, stvaranje tima koji će biti pojačan, ciljaju Kavanija, ali i još nekoliko igrača, osnovna Juventusova prednost je što ima dva tima, 20 vrhunskih igrača, to je bio problem Sariju, ali i Anćelotiju.

Kulibalija bi teško nadoknadili, ali za svetski rekord za štopere, svakako bi imali račun da ga prodaju, Maksimović potpisuje novi ugovor, imaju iskusnog Albiola, sigurno da bi mogli da dovedu još jednog kvalitetnog štopera i najmanje još par igrača svetske klase.

Ciljaju i Kjezu iz Fiorentine, čime bi kompletirali napad, pa bi naredne sezone sa mnogo više šansi ušli u trku za toliko željeni treći „Skudeto“.

Sad je sve na Junajtedu, ali i na njihovom najvećem rivalu Liverpulu, koji treba da pobedi Napoli, izbaci ih iz Lige šampiona, čime bi se verovatno otvorila vrata transfera, ako je zaista Vudvord spreman da za sjajnog Senegalca napravi ovaj korak i sruši sve rekorde kada su štoperi u pitanju.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!