VAŽNO: Veliko OBAVEŠTENJE za sve „DELIJE“!

Zbog važne novine koja je uvedena na zapadnoj i istočnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“, fudbalski klub Crvena zvezda apelovao je na navijače da u utorak ranije krenu ka fudbalskom zdanju u Ljutice Bogdana.

Sredinom novembra na stadionu „Rajko Mitić“ počeli su radovi na postavljanju kapija kakve postoje na najmodernijim fudbalskim objektima u Evropi.

Radi se o takozvanim „češljevima“ kakvi su prošle zime instalirani na stadionu Partizana, a koje je aktuelni šampion Srbije postavio na ulaze zapadne i istočne tribine stadiona „Rajko Mitić“.

Pošto će predstojeća utakmica sa Pari Sen Žermenom biti prva na kojoj će „češljevi“ polagati ozbiljan ispit, odnosno morati da prihvate veliku količinu naroda, iz Ljutice Bogdana danas je stigao apel navijačima.

„Iako je klub unapređenjem ulaza podigao nivo bezbednosti, konfora i olakšao kretanje navijača ka svojim mestima i izlazu, ovom prilikom apelujemo na sve zvezdaše koji imaju karte za istočnu i zapadnu tribinu da na stadion dođu znatno ranije“, navodi se u apelu crveno-belih.

Ugradnja „češljeva“ predstavlja jedan u nizu projekata koje je Zvezda već realizovala kako bi stadion „Rajko Mitić“ približila standardima UEFA.

Tokom prethodnih godinu dana urađeno je mnogo toga, a više ste mogli da čitate OVDE!

Utakmica šestog kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena igra se u utorak od 21 sat.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!