ŠOK: Najbolji na SVETU odbio UGOVOR!

Ponovo raste temperatura u Milanu, javlja TeleMadrid

Španski mediji u klin, Luka Modrić u ploču! Hrvatski velemajstor danima, nedeljama i mesecima govori kako razmišlja samo o Realu i kako ima nameru da u Madridu završi karijeru, međutim to kao da mnogo ne dotiče Marku, As, italijanski listove. Ovoga puta, doduše, o Lukinom odlasku sa Bernabeua javlja lokalni TeleMadrid, koji se poziva na svoje izvore i tvrdi da je Hrvat odbio novi ugovor ponuđen od strane Florentina Pereza.

Pisalo se proteklih nedelja i da Perez nema nameru da Modriću ponudi nastavak saradnje, jer smatra da je 33-godišnji vezista prebacio svoj igrački zenit, a i trenutni ugovor ističe mu tek 2020, no TeleMadrid ipak uverava da je do ponude došlo, odnosno da ju je najbolji igrač sveta za ovu godinu odbio.

Isti izvor ima informaciju da je Luka Modrić razočaran onim što je Real ponudio. Naime, hrvatski as trenutno zarađuje 6.500.000 evra po sezoni, dok su Madriđani imali ideju da mu platu podignu za svega 1.500.000 evra. I tu TeleMadrid ponovo u čitavu priču uključuje Inter, podsećajući da Modrić i dalje na stolu ima dvogodišnji ugovor vredan ukupno 20.000.000 evra.
„Nisam mislio da je zaista moguće potpisati Luku Modrića, ali zašto ne sanjati? Jedna osoba mi je to predložila i pokušali smo. Danas se u fudbalu nikad ne zna šta može da se dogodi“, kazao je letos Pjero Auzilio, sportski direktor Nerazura.

Da li će se nešto promeniti narednog leta ostaje nam da vidimo. Inter, to je sigurno, čeka kao zapeta puška. A Realu, ako misli da išta zaradi na Modriću – pod uslovom da je ova današnja informacija o odbijanju novog ugovora tačna – ne preostaje ništa drugi nego da stupi u pregovore ukoliko želi da išta zaradi. Već sledećeg januara Hrvat će biti u mogućnosti da pregovara sa drugim klubovima i na leto 2020. ode bez obeštećenja.

Interov adut iz rukava je i Suning grupacija koja bi Modriću posle Intera mogla da obezbedi još koju godinu pod astronomskim uslovima u Kini.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!