SVE JE SPREMNO: Kolarov ODLAZI u Madrid!?

Španski mediji pišu da postoji interesovanje Atletika za srpskog reprezentativca

To bi bila transfer bomba!

Španski sajt Elgoldigital.com preneo je vest da je Atletiko Madrid zainteresovan da dovede Aleksandra Kolarova u svoje redove! Jorgandžije bi narednog leta mogle da pretrpe velike promene u poslednjoj liiniji. Huanfran i Filipe Luis bi trebalo da završe svoje mandate u dresu Atletika, dok se Lukas Ernandez spakovao i ide u Bajern iz Minhena.

U slučaju Filipe Luisa postoji interesovanje Betisa, a prati ga još nekoliko klubova. Kike Setjen ga navodno vidi u svom timu kao iskusnog beka.

Ali, to bi onda ostavilo prostora da Atletiko reaguje i kupi beka. Jorgandžije na toj poziciji imaju Džonija Kastra koji je pozajmljen Vulverhemptonu do kraja sezone, tako da bi on mogao uz Kolarova da stasava na toj poziciji uz levu aut-liniju. Kastro ima ugovor do 2024. godine tako da je igrač na duže staze.

Atletiko je imao problema sa levim bekom tokom ove sezone, pa je recimo prinudno na toj poziciji morao da igra Saul Njigez. Zato ne čudi ova vest o interesovanju za Kolarova.

Naravno, sportski direktor Rome je Monći, ima veoma dobre veze u Španiji, tako da ako Simeone želi da dovede Kolarova ima pravog čoveka kome može da se obrati. Pominjalo se i da je Roma zainteresovana za Tomasa Partija koji nije zadovoljan ulogom u timu Jorgandžija, pa možda i on uđe u celu jednačinu. Sve zavisi i od eventualne ponude Atletika.

Kako bilo, Kolarov ima ugovor sa Romom do juna 2020. godine, ima 33 godine, ali zbog dobre fizičke spreme nema problema da igra na vrhunskom nivou. U Romu je stigao u julu 2017. godine iz Mančester Sitija.

Posle Engleske i Italije, možda se oproba i u Španiji… Ove zime ili od leta, nije precizirano.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!