SVE PREPUSTILI MENADZERIMA: Odlazi motor ekipe za siću

Baš kao i u slučaju Nemanje Milića, transfer koji nije prošao minulog leta trebalo bi da bude realizovan u predstojećem prelaznom roku.

Vezista Crvene zvezde Nenad Krstičić bio je velika želja atinskog AEK-a pre šest meseci, a sve je izvesnije da će ove zime Grci uspeti da ostvare svoje planove.

Oprečne informacije javljale su se prethodnih dana ali jutros iz Grčke stižu najnovije informacije koje do detalja opisuju kako će se stvari odvijati.

AEK je čitav posao oko transfera prepustio menadžerskoj agenciji koja zastupa Nenada Krstičića. Grci navode da Krstičićevi menadžeri imaju odličnu komunikaciju sa čelnicima Crvene zvezde i da će to u mnogome olakšati posao.

Aktuelni šampion Grčke nema problem sa time da izdvoji 500.000 evra na ime obeštećenja, a prethodnih dana slušali smo da će sam igrač dobiti ugovor na 2+1 godinu i da će u prvoj sezoni zarađivati 750.000 evra.

Grci još pišu kako se Nenad Krstičić nalazi u Italiji sa porodicom, kao i da će pravo sa Apenina doputovati u glavni grad Grčke na preglede i potpisivanje ugovora.

„Zeleno svetlo“ za transfer očekuje se u danima koji slede, a crveno-beli ne moraju da brinu jer su već angažovali igrača sredine terena koji je projektovan kao zamena u slučaju odlazaka nekog od strandardnih prvotimaca.