VODE SE PREGOVORI U ZVEZDI: Ko OSTAJE, a ko IDE!?

Vode se ubrzani pregovori, a Mitar Mrkela je već potvrdio da će biti više odlazaka nego dolazaka u januaru mesecu.

Bliži se prelazni rok i sve će se više pisati o tome, a Crvena zvezda se sprema za nove uspehe, ovoga puta van terena.

Pokušaće uprava Crvene zvezde da dodatno zaradi u januaru, a Mitar Mrkela je u razgovoru za „Informer“ ponovo potvrdio ono o čemu smo mi pisali juče, da će biti više odlazaka nego dolazaka.

Još jedan od ciljeva jeste ostanak igrača kojima ističe ugovor, o čemu je govorio i Zvezdan Terzić.

„Plan uprave je da produži ugovore sa kapitenom Vujadinom Savićem, desnim bekom Filipom Stojkovićem i vezistom Nenadom Krstičićem, ali nije isključeno da jedan od njih bude prodat. Takođe, u slučaju neke top-ponude moglo bi da se dogodi da „Marakanu“ napuste ofanzivac El Fardu Ben ili levi bek Milan Rodić, koji su na radaru nekoliko evropskih klubova“, otkrio je izvor „Informera“ u klubu.

Nije to sve, pisali smo vam i da Milan Borjan može da ide u slučaju dobre ponude koja bi vrlo lako mogla da se desi nakon fantastičnih odbrana Zvezdine uzdanice.

„Informer“ navodi i da je prioritet Crvene zvezde ostanak Marka Marina koji je dokazao da može biti prva zvezda tima u narednim godinama i neko ko će vući konce igre.

„Ostanak Marina na „Marakani“ je apsolutni prioritet rukovodstva. On je u utakmicama Lige šampiona pokazao koliko je dragocen za ovu ekipu i čelnici Zvezde rešeni su da ne prihvataju ponude za njega“, kaže izvor blizak klubu za pomenuti medij.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!