DVA IGRAČA NAPUŠTAJU ZVEZDU: Kinezi „DOLAZE“ po NJIH!?

Fudbalski klub Crvena zvezda zaradio je dovoljno novca od učešća u Ligi šampiona, ali je popuna budžeta uvek dobrodošla.

Uveliko se u Crvenoj zvezdi kuju planovi za 2019. godinu, a kako saznaje HotSport čelnici kluba iz ‘Ljutice Bogdana’ su prelomili da Marko Marin ostane u klubu i da Kinezi, koji su pokazali interesovanje da kupe bivšeg reprezentativca Nemačke moraju da sačekaju eventualno leto. Plan je da vezista predvodi ekipu u trci za dva domaća trofrja i zatim kvalifikacije za evrokupove. Novi ljubimac „Delija“ neće menjati boje dresa, ali postoji opcija da dva reprezentativca El Fardu Ben i Milan Rodić promene opremu.

Za napadača Komirskih ostrva postoji interesovanje i letos je odbijena ponuda iz Katara, a posle dobrih partija raspituju se Kinezi, ekipe iz Evrope i Saudijske Arabije. Dobra ponuda mogla bi da donese rastanak sa igračem koji je opravdao očekivanja za godinu dana od dolaska iz Olimpijakosa. Plaćen je 500.000 evra i crveno-beli će zaraditi bar pet puta više od uloženog.

Spominje se da je u sličnoj poziciji Milan Rodić i da se razgovara oko eventualne prodaje, a uskoro se očekuje lista igrača sa kojima klub hoće sporazumno da se rastane zbog slabijeg učinka. Jasno je da bi Zvezda trebalo da profitira posle jeseni za pamćenje, a da se od zarađenog novca napravi tim za novi evropskih pohod na leto.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!