ZVEZDINA ŠANSA: On NE DOLAZI u Beograd!?

Tomas Tuhel je optimista

Iako je zbog obnovljene povrede butnog mišića morao da bude zamenjen u Bordou, brazilski as Nejmar bi trebalo da bude spreman za gostovanje Crvenoj zvezdi 11. decembra u ključnom meču Pari Sen Žermena za plasman u osminu finala Lige šampiona.

Parižanima pobeda u Beorgradu garantuje prolazak grupe. S remijem i porazom takođe mogu dalje, ali zavise od ishoda meča na Enfildu između Liverpula i Napolija.

Zato je francuskom prvaku gostovanje Crvenoj zvezdi jako bitno i neophodan im je najjači mogući tim. Povreda Nejmara u Bordou je zabrinula mnoge u Parizu, ali je Tomas Tuhel danas poručio da je optimista povodom stanja Brazilca.
„Nejmarova povreda nije ništa ozbiljnija nego prošli put kada se povredio u reprezentaciji. Neće moći da igra sutra protiv Strazbura, ali već smo imali takvu situaciju. Kada se vratio povređen iz reprezentacije, preskočio je meč sa Tuluzom i igrao protiv Liverpula. Sada je isto: potreban mu je odmor od nekoliko dana. Mislim da će u petak ili subotu moći normalno da trenira“, rekao je Tuhel.

PSŽ sutra igra prvenstveni meč protiv Strazbura, a narednog vikedna će odmarati jer je meč protiv Monepeljea odložen zbog nereda u Parizu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!