CEO SVET JE UZ NJEGA: Maradona u problemu!

Njegov advokat Matijas Morla izjavio je da je operacija dobro prošla, da je bio u pitanju rutinski zahvat i da se Argentinac uspešno oporavlja

Dijego Armando Maradona operisan je u bolnici u Buenos Ajresu, nakon što mu je otkriveno da ima krvarenje u želucu.

On je prošle nedelje primljen u klinku, ali ju je brzo napustio, a nedelju dana kasnije hitno je operisan.

Njegov advokat Matijas Morla izjavio je da je operacija dobro prošla, da je bio u pitanju rutinski zahvat i da se Argentinac uspešno oporavlja.

Maradoni je kila na želucu izazvala krvarenje, što je sanirano hirurškim zahvatom.Argentinac je poslednjih godina često provodio u bolnici, najviše zbog višegodišnjeg korišćenja opijata.

On je 2004. završio na kliničkom lečenju zbog srčanih problema izazavnih upotrebom kokaina. Godinu dana kasnije obavljena mu je resekcija želuca u želji da smrša, a 2007. bio je hospitalizovan na klinici za rehabilitaciju, kako bi pokušao da prevaziđe probleme sa alhoholom i drogom.

Imao je i probleme sa kolenima, pa je neko vreme proveo na štakama, a za vreme Mundijala u Rusiji prošlog leta završio je u bolnici posle utakmice Argentine i Nigerije. On se teturao u loži, a sumnjalo se da se osećao loše jer je koristio opijate.

Maradona je trener meksičkog drugoligaša Doradosa, ali se nije pojavljivao na treninzima ekipe uoči početka nove sezone.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!