EKSKLUZIVNE VESTI: Crvena Zvezda ima novog SPONZORA!

Poznati brend novi je tehnički sponzor eSports tima Crvene zvezde

Umbro je postao prvi sportski brend koji će sponzorisati jedan srpski profesionalni gejming kolektiv.

Novi dresovi će biti dostupni već od prvog februara, kada kreće prodaja u Sport Vision onlajn prodavnici, dok će se u redovnoj ponudi objekata u TC Ušće, TC Delta City, BIG Fashion Beograd, BIG Novi Sad i Medijana Niš naći od polovine februara.

Kompanija Sport Vision, ekskluzivni distributer i licencijer brenda Umbro za Srbiju, je za najvernije navijače crveno-belih pripremila i novu kolekciju Umbro eSports majica.

Prema rečima Miloša Krivokapića, sekretara kluba Crvena zvezda, eSports tim je opredeljen da sarađuje sa najboljim i najuspešnijim kompanijama, a Sport Vision svakako jeste lider u svojoj oblasti.
„Mi želimo da se pored ’gejmerskog’ terena razvijamo i na polju marketinga“, naglasio je Krivokapić.

Crvena zvezda eSports postoji od 2017. godine kada je osnovan League of Legends tim crveno-belih. Ova organizacija je veliku ekspanziju doživela prošle godine proširivanjem na još tri discipline – FIFA, Hearthstone i Fortnite. League of Legends ekipa Zvezde je aktuelni vicešampion Balkana, dok je FIFA sastav nedavno učestvovao u online kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo fudbalskih eklubova.

POTPISUJE UGOVOR: Zvezdino dete u Poljskoj!