EKSKLUZIVNO: Real Madrid opasno POJAČAO napad!

Izgleda da bi „Los Blankosi“ mogli da se potroše ove zime.

Madridski Real igra slabu sezonu, ali se nesto drugačije i nije moglo očekivati, jer su ih letos napustili trener Zinedin Zidan, kao i najbolji igrač Kristijano Ronaldo.

Adekvatne zamene nisu dovedene, očekivalo se od Bejla da će nakon odlaska Ronalda preuzeti stvari u svoje ruke, ali Velšanin je opet imao problema sa povredama i nije na nivou koji se od njega očekivao.

Kako bi se nadomestili golovi koje je postizao Ronaldo, u klub je vraćen i Marijano Dijaz, nakon vrlo dobre sezone u Lionu, ali se 25-godišnji napadač nije dobro snašao, a muče ga i povrede.

Sada je obelodanjeno da će samo što se oppravio od povrede mišića koju je zaradio u Kupu kralja, morati na još dve nedelje pauze zbog nove povrede.

To je treći put da je van stroja ove sezone, te je Benzema ponovo jedina opcija za špic napada.

Zbog svega toga, Real bi mogao da krene u jednu ozbiljnu kupovinu u januaru i pored angažovanja Brahima Dijaza, koji je, jasno, zalog za budućnost.

Kako piše „AS“, Madriđani bi mogli da se otvore za jednog od ove dvojice napadač.

Prva meta je Mauro Ikardi iz Intera, koji ima otpusnu klauzulu od 110 miliona evra i navodno još uvek nije spreman da produži ugovor sa „Neroazurima“.

Druga solucija za „kraljevski“ klub stiže iz Nemačke, u pitanju je mladi napadač RB Lajpciga Timo Verner.

Ovog talentovanog nemačkog reprezentativca traže i Liveprul i Bajern, koji bi narednog leta mogli da ga dobiju po povoljnoj ceni.

Njegova vrednost se procenjuje na 65 miliona evra, pa se čini da bi Real mogao da ubedi upravu nemačkog kluba da posluju već u prvom mesecu nove godine, posebno jer Verner ima još godinu i po dana ugovoru sa Red Bulom.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!