PANTIĆ OŠTAR NA JEZIKU: Opleo po KOMŠIJAMA!

Jedan od najboljih igrača Partizana smatra da stanje na tabeli Superlige ne prikazuje realan odnos snaga

Jedan od najboljih fudbalera Partizana, Danilo Pantić, smatra da treće mesto na tabeli Superlige, sa šest bodova zaostatka za Radničkim i čak 15 za Crvenom zvezdom, nije pravi odraz snaga, što je, kako ističe, pokazao i večiti derbi u kojem su crno-beli ispustili pobedu.

Talentovani vezista na pozajmici iz engleskog Čelsija, jedan od retkih među crno-belima sa visokim ocenama, kaže da nema nameru da se preda uprkos ogromnom minusu.

– Po mom mišljenju stanje nije realno, dosta bodova smo gubili u poslednjim trenucima meča. Imali smo dobre i loše utakmice, a tabela ne odražava pravu sliku. Videćemo, ima još da se igra i deliće se bodovi. Onaj ko misli da je bolji, moraće to da pokaže na terenu – rekao je Pantić Tanjugu u novogodišnjem intervjuu.

– Najbitnije je da se godina završila, nadamo se da će nam 2019. biti dosta uspešnija. Prošle godine je bilo dosta lepih i svetlih trenutaka, ali i mračnih jer nekad nismo imli sreće, a ni znanja. Nezadovoljni odlazimo na pauzu, ali je u fudbalu sve dostižno i nećemo da prestanemo da se borimo – rekao je Pantić.

Ono što daje optimizam Partizanu je dobra partija u derbiju protiv Zvezde (1:1), kada je propustio veliku šansu za trijumf, što je prema njemu dokaz kvaliteta tima.

– Ne samo ja već i čitava nacija se slaže da je Partizan bio bolji te večeri, ali smo ispustili pobedu u finišu onim “čuvenim“ golom (sporno da li je lopta prešla gol liniju posle udarca Ričmonda Boaćija). Pokazali smo da imamo kvalitet, da možemo svima da pariramo i da ostali nisu nepobedivi – rekao je Pantić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!