NAKON TOLIKO GODINA: Vraća se u Zvezdu!

Ženski odbojkaški klub crveno-belih potpisao ugovor sa Sanjom Malagurski, povratnicom iz inostranstva i bivšom članicom reprezentacije Srbije

Ženski odbojkaški klub Crvena zvezda pravi šampionski tim u odbojci. Posle Tijane Malešević, klub iz Ljutice Bogdana vratio je još jednu reprezentativku Srbije u svoje redove. Ugovor do kraja sezone potpisala je Sanja Malagurski (28) koja je pre tačno jedne decenije nosila crveno-beli dres.

– Osećaj je, kao i uvek, divan kada dođem ovde i kada uđem u prostorije kluba ili našu halu. Pre deset godina igrala sam u Zvezdi. Provela sam dve lepe godine ovde. Kada sam odlazila ostala sam svima u divnim odnosima i kontaktu tako da se osećam kao da nisam ni odlazila – izjavila je Sanja Malagurski, koja će igrati na mestu korektora.

Sa Crvenom zvezdom Malagurski je 2011. godine osvojila titulu šampiona i Kup Srbije, a bila je i član tima 2009/10 kada je uzeta dupla kruna. Tada je zbog povrede propustila skoro celu sezonu.

– Te prve godine mi se na žalost dogodio peh. Operisala sam koleno, ali sam bila uz ekipu i sa Zvezdom imam dve duple krune koje su za mene imale veliki značaj – istakla je Sanja Malagurski.

Sa reprezentacijom Srbije ova Subotičanka osvojila je titulu šampiona Evrope 2011. godine, a u svojoj bogatoj riznici između ostalog ima i tri zlatne medalje iz Evropske lige i tri bronzane sa finalnih turnira FIVB Gran prija. Iz Crvene zvezde Malagurski je otišla u Asistel iz Novare (Italija), potom u Vila Korteze (Italija), Moliko Osasko (Brazil), Hemik Police (Poljska), Trabzon (Turska), Montekjari (Italija) i Bergamo (Italija).

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!