PALA ODLUKA: Zvezdi stiže zamena za Cirbesa!

Velike probleme usled povreda igrača, crveno-beli imaju na centarskim pozicijima.

Nakon povrede Fajea, sada je na ‘bolovanju’ i Cirbes, pa je takvo stanje u ekipi navelo čelnike kluba da potraže adekvatna pojačanja.

Sinoćnji poraz ekipa Milana Tomića u Zagrebu, i pored toga što je došao nakon 16 vezanih pobeda u regionalnom šampioantu, izazvao je ‘bes’ kod jednog dela navijača. Već duže vreme pojedini igrači, trpe kritike zbog forme u kojoj se nalaze, a prvi natoj listi je nemački centar. Naime, partije koje Cirbes pruža ove sezone daleko su od nekadašnjih, pa bi moglo da se desi da se njim bude prekinuta saradnja.

Navodno, crveno-beli su već spremili zamenu za Nemca, a reč je takođe o jednom povratniku. Dres kluba sa Malog Kalemegdana ponovo bi mogao da obuče sadašnji član Reala iz Madrida, Ognjen Kuzmić. Povremeni reprezentativac je 2017. godine otišao Madrid, ali ga je teška povreda omela da ostavi dublji trag u ‘kraljevskom klubua’, pa bi priliku da karijeru ponovo vrati na pravi kolosek mogao da potraži u Beogradu. Pre nekoliko meseci kada je podgorička Budućnost iskazala interesovanje za srpskim centrom, on je to demantovao izjavom da na Jadranu može da nosi samo crveno-beli dres, što se sada možda i ostvari.

Cirbes je crveno-beli dres zadužio u avgustu ove godine. Nakon neuspelih epizoda u redovima Makabija i Bajerna iz Mineha, on je odlučio da se vrati u klub sa kojim je pružao do 2016. godine sjajne partije u Evroligi.

ODE TIM: Zvezdin STRANAC na IZLAZNIM vratima!