PARTIZANOVAC I MANČESTER: Priča dobija epilog!

Ne mrda nigde do kraja sezone

Juventus, Bajern, Atletiko, poslednjih dana Mančester junajted navodno spreman da se već u januaru isprsi za Nikolu Milenkovića. Međutim, u Firenci samo odmahuju rukom. Lokalni mediji danas navode da je Fjorentina stavila veto na januarski odlazak 21-godišnjeg štopera.

Podsetimo, Viola je vrednost popularnog Blekija procenila na oko 50.000.000 evra, dok su ostrvski mediji spekulisali da bi Junajted mogao da pokuša da je omekša time što bi u posao uključio i Andreasa Pereiru, 23-godišnjeg Brazilca koga bi Fjorentina rado videla na stadionu “Artemio Franki”.

Međutim, izgleda da su u Firenci shvatili da im je najmudrije da sačekaju letnji prelazni rok. Jasno je da će tada moći da izvuku maksimum od Milenkovićeve prodaje. Govorimo baš o tih 50.000.000 evra. S obzirom na interesovanje ovakvih velikana zarada od obeštećenja neće izostati, a imajući u vidu i da je srpskom reprezentativcu tek 21 godina, te da je već redovan u startnih 11 Orlova, možemo samo da očekujemo dalji rast cene.

Leta 2017. stigao je u Fjorentinu za 5.000.000 evra. I već sada mogu u Firenci da kažu da su napravili fenomenalan posao.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!