PONUDE SU TU: Murinjo HOĆE da izabere NAJBOLJU!

Benfika je peti, ali o povratku u domovinu ne razmišlja. Za još jedan povratak nije zainteresovan, ali cilja mesto koje je za mnoge neočekivano!

Žoze Murinjo je rekao da je odbio tri ponude od kada je napustio Junajted.

Za Benfiku se zna, pretpostavlja se da je druga Real, za koji je zainteresovan, ali od leta, kada bi mogao da napravi svoj tim i pojača ekipu.

On sigurno neće preuzimati nikoga do kraja sezone, pričalo se da mu je i Bajern nudio da zameni Kovača, ali da su dobili isti odgovor, on hoće da projekat započne na leto.

Inter ga želi, ali kako se saznaje, nije naročito zainteresovan da se vrati u Italiju, navodno, klupa koja cilja je Pari Sen Žermenova.

Dva su razloga, jedan što bi imao sjajan tim već na raspolaganju, drugi, što veruje da PSŽ uvek može da zaobiđe FFP i angažuje igrače koje on želi.

Uz to, već ima napadača po volji, smatra da je Kavani najbliži onome što je za njega činio Drogba u Čelsiju, a takođe veruje da je odbrana dovoljno iskusna i kvalitetna da odgovori njegovim zahtevima.

Ali, kolike su šanse da sedne na klupu Parižana?

Sve zavisi od Lige šampiona.

Naime, Tuhel će lako osvojiti titulu, domaće trofeje niko ne računa za ozbiljno, cilj je Liga šampiona. Ne osvajanje naravno, ali je imperativ da ove godine „Sveci“ odu najdalje, makar u polufinale.

Bez toga, kako tvrde pariski listovi, Tuhel će biti pod znakom pitanja, a Murinjo prva meta…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!