ŽESTOKO: Partizan opet KAŽNJEN!

Disciplinski organi Evrolige sve su rigorozniji. Hoće li se navijači Partizana dozvati pameti?

Košarkaški klub Partizan NIS saopštio je danas, da je zbog paljenja baklji i ubacivanja mekih i tvrdih predmeta na parket, tokom utakmice 3. kola Top 16 faze Evrokupa sa Monakom, Evroliga izrekla novu kaznu crno-belima.

Ovoga puta Partizan će morati da plati kaznu u iznosu od 10.000. Kazna je uvećana u odnosu na prethodne slučajeve, a na sajtu KK Partizan navodi se da je Evroliga uzela u obzir to što se radi o „ponovljenom prekršaju“.

„Ovim putem, KK Partizan NIS još jednom želi da apeluje na svoje navijače da na ovaj način ne čine štetu klubu. Uprkos razumevanju za revolt koji pojedine situacije na terenu izazivaju, više je nego jasno da reakcije koje dovode do kažnjavanja kluba ne vode nikuda. Naprotiv, takve situacije postaju za klub neizdržive. Potpuno bez smisla je situacija u kojoj se klub bori da proda što više sezonskih i dnevnih karata, a da ostvareni prihod zapravo ne završi u klubu!“, poruka je kluba iz Humske.

Crno-beli su pozvali navijače da svu raspoloživu energiju stave u službu Partizana i njegovog povratka u vrh regionalne i evropske košarke i da se pokaže zrelost.

Priliku da poprave utisak navijači Partizana imaće već u subotu, kada u hali „Aleksandar Nikolić“ gostuje Mega Bemax u derbiju 17. kola ABA lige.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!