PREVAZIŠAO NOLETA: On će POSTAVITI nove GRANICE!

Hamad Međedović je nova nada Srbije, a trenira vredno u akademiji Bogdana Obradovića

Bogdan Obradović poznati teniski stručnjak sprema novo tenisko čudo. Posle Novaka kome je trasirao put kao klincu od 13 godina, sada trenira Hamada Međedovića koji ima 15 godina i za koga kažu da je u tom uzrastu bolji od Đokovića.

Na Akademiji “Bogdan Obradović” stasava pravi biser, novi svetski broj jedan, koga prema rečima bivšeg selektora Dejvis kup tima, čeka blistava budućnost.

– Hamad je kod mene u akademiji. On ima tek 15 godina, ima fizičke performanse jače nego što je Novak imao. Kad je imao 11 godina upoznao sam ga sa Novakom – kaže Obradović za Telegraf i dodaje:

– Prošle godine je sparingovao sa Jankom Tiosarevićem. Svi su s njimn oduševljeno, sviigrači koji sparinguju s njim. Hamad radi sa Denisom Bejtulahijem, ima dobar tim ima ekipu. Ubeđen sam da će napraviti vrhunski rezultat on u ovom momentu sa 15 godina igra na vrhunskom nivou.

– Hamad je na egal nivou sa Markom Tepavcem koji je na jednom meču pobedio Filipa Krajinovića, tako da sama činjenica da svi igrači žele da sparinguju sa Hamadom, jer vide da je talentovan i kvalitetan – kaže Obradović.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!