SPREMNE DVE TRANSFER BOMBE: Bajern otima igrače Čelziju!

Bavarci već svim silama pokušavaju da ubede „Plavce“ da im prodaju talentovano krilo, ali tu se neće zaustaviti.

Kalum Hadson-Odoi je velika želja minhenskog Bajerna, to je potvrdio i sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić.

„Plavci“ bi da zadrže mladog fudbalera, ali interesovanje Bajerna i nedostatak prilika na „Bridžu“ navodno su naterli mladog fudbalera da urgira kod uprave, da mu dozvole da se preseli u Nemačku.

Videćemo da li će isterati svoje i do kraja meseca pojačati ekipu sa „Alijanc Arene“, jasno je da mu na leto stiže i konkurencija u vidu Kristijana Pulišića.

I dok se uprava razmišlja da li da posluje sa Bavarcima oko Hadson-Odoija, Bajern je spreman da još jednog igrača „Plavaca“ dovede u svoje redove.

Naime, kako prenose engleski mediji, aktuelni prvak Nemačke je zainteresovan za Alvara Moratu!

Španac je u velikim problemima ove sezone, nedostaje mu samopouzdanja zbog loše prve sezone u klubu, to se itekako vidi na terenu, često ne uspeva i izgledne prilike da pretvori u gol.

Puno se piše o njegovom odlasku, Čelsi sa druge strane na sve načine pokušava da dovede napadača, na radaru kluba su Gonzalo Iguain i Kalum Vilson.

Bajern još uvek nije spreman da otkupi Španca, žele da ga dovedu na pozajmicu do kraja sezone, kako bi u narednih šest meseci ocenili da li se isplati da ga i otkupe od „Plavaca“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!