PROTERAN IZ TIMA: Vranješ traži novi klub!

Fudbaler u centru skandala.

Šta će biti sa Ognjenom Vranješom još se ne zna. Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine u centru je skandala sa pevačicom Jelenom Karleušom. Vranješ je propustio pripreme Anderlehta u Španiji zbog bolesti, tačnije zbog virusa. Prema pisanju medija u Belgiji, njegova budućnost je pod velikim znakom pitanja. Spekuliše se i o otkazu.

– Vranješa niko nije očekivao u klubu, on je bio neopravdano odsutan – rekli su iz Anderlechta za belgijske medije kada se Vranješ pojavio u trening kampu.

– Vreme je da se nađe pravo rešenje za Anderleht i Vranješa – rekao je generalni direktor velikana iz Belgije, Mihael Veršueren.

Tokom dana se oglasio i menadžer, Srđan Jeremić. On tvrdi da će njegov klijent i dalje biti u klubu.

– Ne želim govoriti ništa o kontroverzama iz prethodnih meseci, ali ono što vam mogu da kažem je da će Ognjen ostati u Anderlehtu, osim ako ne bude nekih iznenađenja. Ima ugovor do 2022. godine koji želi da ispoštuje – rekao je Jeremić i osvrnuo se na ponude klubova iz Rusije i sa Bliskog istoka.

– Ne želi tamo. Takođe, ne želi da se vrati u Grčku, gde je igrao veoma uspešno u AEK. Vrhunski klubovi su zainteresovani za njega, ali on želi da u Anderlehtu pokaže da je odličan fudbaler. On možda ima drugačiji karakter, ali nije njegova krivica što je ovakva situacija u Anderlehtu. Vranješ može biti koristan sada više nego ikada – objasnio je Jeremić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!