VREĐAO SVE REDOM: Legendarni fudbaler dobio otkaz!

Gazda kluba momentalno uručio otkaz slavnom fudbaleru posle njegovih „biranih reči“

Bivši proslavljeni fudbaler Mančester junajteda Pol Skols, verovali ili ne, samo 45 minuta je bio menadžera Oldama, koji ga je angažovao, pa otpustio posle neprijatne „ture“ korz trening centar i stadion.

Gazda kluba koji se takmiči u engleskoj četvrtoj ligi, Marokanac Abdalah Lemsagam, potvrdio je da je sa Skolsom završena saradnja, koja praktično jedva da je i počela.

– Želimo mu sve najbolje – poručio je prvi čovek kluba sa „Čepel Rouda“.

Evo i gde je zapelo?

Nakon što su načelno dogovorili saradnju, predsednik je sa svojim saradnicima sproveo Skolsa kroz trening centar i stadion, Skols je naišao na prizor koji nije očekivao, a nije ni birao reči da opiše razočaranje onim što je video.

– Rekao sam predsedniku da su on i njegovi saradnici klovnovi, a da im je klub sra*e – iskren je bio Skols u izjavi za engleske medije.

Kasnije je rekao da nije mislio da ih uvredi, već samo da ih trgne, izazove reakciju da se angažuju po pitanju poboljšanja uslova.

– Očekivao sam neku reakciju, ali on me je otpustio na licu mesta – rekao je Skols, pa razočarano konstatovao:

– Fudbal je mrtav što se mene tiče. Umro je 2012. kad sam završio karijeru, a počela era interneta…

Gazda Marokanac je uz dozu sarkazma govorio o neuspeloj saradnji sa legendom Mančester junajteda.

– Za 45 minuta koliko je bio ovde, Pol je pokazao da je drugačiji. U ime svih u Oldamu, želeo bih da se zahvalim Polu i njegovim saradnicima – koji su takođe otpušteni, ako im to nije bilo jasno odmah – za njihov veliki trud i profesionalizam – rekao je Lamsagam, pa u šali upitao sagovornike:

– Da li neko ovde ima broj telefona od Nikija Bata?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!