DRES ZA ISTORIJU: U ovome će Jokić igrati ALL STAR, a evo i sa kim!

Nikola Jokić će učestvovati na meču svih zvezda na predstojećem Ol-star vikendu u Šarlotu koji je na programu od 15. do 17. februara, a u petak je predstavljena i oprema u kojoj će nastupiti naš as.

Na dresu dominira ogroman grb Denver Nagetsa, čije boje brani naš as, dok se sa strane nalaze plave zvezde. Oko ruku i vrata se nalaze i tri linije (crvena, bela i plava), a zanimljivo da su svi ostali detalji u potpuno sivoj boji (kao i obeležje klub iz Kolorada).

During the 19 games stretch Denver #NBAAllStar center had 8 triple doubles. #Joker #MileHighBasketball #JokicMVP #Jokic

Jokić će nositi isti broj na leđima koji nosi i kada nastupa za Denver (broj 15), a svi ovi detalji se nalaze na beloj pozadini. Dres je oduševio mnoge navijače, a u skladu je sa prestižom koji nosi najglamurozniji NBA događaj.

Podsetimo, Jokić će nastupati u timu Janisa Adetokumba, koji ga je izabrao sedmog po redu. Tim još čine: Stef Kari, Džoel Embid, Pol Džordž, Kemba Voker, Kris Midlton, Rasel Vestbruk, Blejk Grifin, Danđelo Rasel, Nikola Vučević, Kajl Lauri, dok je specijalna pozivnica uručena Dirku Novickom.

Tim koji je „selektirao“ Lebron Džejms okupio je, iz zvezdu Los Anđeles Lejkersa, sledeća imena: Kevin Durent, Kajri Irving, Kavaj Lenard, Džejms Harden, Entoni Dejvis, Klej Tompson, Damijan Lilard, Ben Simons, Lamarkus Oldridž, Karl Entoni Tauns, Bredli Bil(igrači su dati po redu po kome ih je Džejms izabrao), specijalna pozivnica je uručena Dvejnu Vejdu.