NIŠTA OD VOŽDOVCA: Voša ‘preotela’ VELIKO pojačanje Voždovcu!

U Zaplanjskoj su bili zadovoljni poslom koji su obavili tokom ovog prelaznog roka, ali ipak izgleda da to neće biti potpuno.

Kako ekskluzivno saznaje HotSport, Bojan Matić ipak neće ostati u redovima Zmajeva.

Naime, pre samo nekoliko dana on je zajedno sa Nikolom Trujićem ‘potpisao’ kako su naveli iz beogradskog kluba ‘dugoročni ugovor’, ali je nešto krenulo po zlu. I tako dok se Trujić novim saigračima priključio u Antaliji, a Matić koji se vratio iz Južne Koreje je trebalo da ih sačeka u Beogradu. U međuvremenu stigla je ponuda ‘stare dame’ i prema saznanjima našeg portala trebalo bi uskoro da bude potpisan ugovor na dve godine sa tim klubom.

– Ne trebamo da mnogo trošimo reči o novim pojačanjima. Nikola Trujić je dobro poznato ime u srpskom fudbalu i igrač njegovih karakteristika doprineće mnogo našem timu u nastavku sezone, a Matić je takođe bio naša velika želja, kao i Voždovac njegova, tako da očekujem da zajedno nastavimo tamo gde smo zajedno stali u prethodnom klubu i da rezultati budu na nivou, rekao je trener Voždovca Dragan Aničić, nakon vesti o dolasku.

Ovaj dvadesetsedmogodišnjak u karijeri je igrao za Jedinstvo iz Novog Bečeja, Sentu, Zemun, Loznicu, šabačku Mačvu i Seul. Nakon dolaska iskusnog Sikimića ‘na krova’, te supertalentovanog Strahinje Bošnjaka, potom redom Matovića, Arsića, Srnića i Trujića, Matić je trebalo da bude deo ‘drim tima’ za nastavak sezone, ali je vrlo verovatno da do toga neće dođi, a više o čitavoj situaciji saznaćemo kada se i klubovi oglase…

FIFA RANG LISTA: Srbija PALA!