PROSTO NEVEROVATNO: Oni za Salu traže 17 miliona evra!

Šokantne vesti sa Ostrva

Potraga za nestalim argentinskim napadačem Emilijanom Salom intenzivirala se poslednjih dana, pošto je utvrđena lokacija potonulog aviona, ali i da se unutar olupine jasno vidi jedno telo. Da li je u pitanju pilot Dejvid Ibotson ili upravo Sala, još nije poznato…

I dok istraživački organi još rade na rasvetljavanju nemilog događaja koji je uzdrmao kompletni fudbalski svet, Salin bivši i nesuđeni klub Nant i Kardif ušli su u pravni rat oko obeštećenja od 17.000.000 evra i upravo ovaj događaj sada je jedna od glavni tema u ostrvskoj i francuskoj štampi.

BBC Vels je, naime, objavio da je Nant počeo da vrši snažan pritisak na Kardif da odmah isplati dogovoreno obeštećenje, što je došlo kao reakcija na odluku čelnika kluba iz Velsa da obustave sve radnje dok se ne otkriju sve okolnosti Salinog nestanka.

Kardif je, kako je ranije objavljeno, Nantu već isplatio 6.000.000 evra kao prvu tranšu dogovorenog obeštećenja od 17.000.000 evropskih novčanica. Mada Nant traži da odmah bude isplaćeno sve što su klubovi dogovorili, iz Kardifa stižu potvrde da je sa predstavnicima francuskog tima dogovoreno da transfer bude realizovan u tri rate. Zbog toga su u Kardifu izrazili čuđenje zbog toga što Nant traži novac, uprkos dogovoru koji postoji. Kako je objavljeno nedugo pošto je Sala nestao, Kardif ima važeće osiguranje kojim će moći da naplati 17.000.000 evra koje će morati da isplati Nantu za transfer… Ali, to će se desiti tek pošto se izvrši obdukcija i utvrde razlozi nesreće koja se dogodila.

Podsetimo, u nedelju uveče sa Ostrva su stigle vesti da je pronađen avion uz pomoć sonara nedaleko od ostrva Aderni u Lamanšu, a samo dan kasnije morski istraživači su uz pomoć specijalizovane podmornice uspeli da detektuju jedno telo u olupini koja leži na dnu mora. Ipak, do danas nije identifikovano o kome se zapravo radi.

UŽASNO: Kolarova VREĐAJU sa OVIM?!